През последните години повечето новини около Джона Хил са свързани не

...
През последните години повечето новини около Джона Хил са свързани не
Коментари Харесай

Проблемът на Джона Хил с дупето на бившата му приятелка

През последните години множеството вести около  Джона Хил са свързани не с някакви кариерни триумфи или новости, а с персоналния му живот.
 Джона Хил, Сара Брейди и сгоденили са двамата
Сгоден ли е Джона Хил

Доста забавно (и грубо) възприятие за комизъм

В момента артистът е по отношение на Оливия Милър, като напълно неотдавна двамата даже станаха родители. И Хил наподобява благополучен, въпреки да е прекратил медийните си изяви.

Преди това той се виждаше с инструкторката по сърф Сара Брейди , а по-рано бе благоприятен и за Джиана Сантос. Сега обаче артистът е изправен пред много съществени обвинявания от Брейди.
 Снимка 625644

В профила си в Instagram някогашната половинка на Джона Хил разгласява скрийншовете от чатове, които твърди, че са с артиста. На тях се вижда по какъв начин той я принуждава да изтрие от профила си всички фотоси, на които е по бански и ѝ се виждат задните елементи.

И въпреки Брейди да изтрила част от тези фотоси, Джона Хил още веднъж не е останал удовлетворен. Актьорът е дал да се разбере, че в случай че тя желае да продължи да сърфира дружно с мъже и да се снима по бански, то той не е верният за нея сътрудник.

Сара Брейди твърди, че тя също е страдала от психологични проблеми, само че не ги е употребила, с цел да управлява хората към себе си, както той го е правел. Сърфистката разяснява, че взема решение в този момент да приказва за проблемите си с, тъй като е схванала, че криенето им ѝ е тежало доста повече от шерването.
 Джона Хил, паник офанзивите, тревогата, филмът му Stutz и за какво ще спре с обществените изяви
Защо Джона Хил ще се покрие

Ето какво стои зад решението на артиста

Тя даже твърди, че Хил е бил прочувствено принудителен по отношение на нея. И това не значи, че той е ужасяващ човек, а най-вероятно държанието му е подбудено от личните му контузии, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР